Even voorstellen

1     Beauty Eyes Hoevelaken

Begin 2013 ben ik, Carola van Wely, begonnen met een salon aan huis genaamd Beauty Eyes Hoevelaken. Ik ben gespecialiseerd in het zetten van wimper extensions. 

Ik komt uit een echte ondernemersfamilie, en ik ben een geboren en getogen Hoevelakense. Mijn passie voor wimper extensions is ontstaan uit eigen ervaring. ‘Ik was direct enthousiast nadat bij mij extensions waren aangebracht. Toen is ook het idee ontstaan om als onderneemster hier zelf mee aan de slag te gaan.’

Beauty Eyes Hoevelaken gebruikt de 3D en de 1 op 1 techniek. ‘Dit betekent dat ieder wimperhaartje een wimperextension krijgt. Dus niet op de wimper rand, tussen de eigen wimper haartjes of op de huid maar echt op de eigen wimpers. De extensions blijven 4 tot 5 weken zitten, afhankelijk van de eigen groeicyclus en de verzorging. Om de mooie volle oogopslag te behouden is het aan te raden de haartjes na 3 tot 4 weken weer te laten opvullen.’

De klanten die bij mij in de salon komen zijn altijd erg nieuwsgierig naar het resultaat. Ze hebben dan ook altijd het ‘wauw’ effect na het zetten van de extensions. Ik vind het leuk om mensen mooi en blij te maken. En ik ben pas tevreden als de klant met een glimlach de deur uit gaat!

De wimper extensions zorgen voor een jeugdige uitstraling en een frisse blik. ‘Wie wil dat nou niet! Ook bespaart het je dagelijks veel tijd omdat je geen mascara meer nodig hebt. Het is ook ideaal en praktisch om voor je vakantie wimper extensions te zetten.

Ik bekijk samen met mijn klanten welk resultaat zij graag willen bereiken. Ik kan zowel hele natuurlijke, volle, of juist lange extensions aanbrengen. Dus wil je mooie wimpers, maak dan een afspraak!

 

Nieuwsgierig geworden of heb je vragen? Bel dan tel.nr. 06-29024250.

  • Client: Beauty Eyes Hoevelaken
  • Year: 2013
  • Agency: Carola van Wely - van Duinkerken