Even voorstellen

Begin 2013 ben ik, Carola van Duinkerken, begonnen met een salon aan huis genaamd Beauty Eyes Hoevelaken. 

Ik komt uit een echte ondernemersfamilie, en ben een geboren en getogen Hoevelakense. Mijn passie voor wimper extensions is ontstaan uit eigen ervaring. ‘Ik was direct enthousiast, nadat bij mij extensions waren aangebracht. Toen is ook het idee ontstaan om als onderneemster hier zelf mee aan de slag te gaan.

 Er zijn twee keuzes op wimperextension-gebied. De 1 op 1 en de Russian Volume techniek.

Bij de 1 op 1 techniek is het dat op ieder wimperhaartje 1 wimperextension geplakt wordt. Dus niet op de wimper rand, tussen de eigen wimper haartjes of op de huid maar echt op de eigen wimpers zelf. De extensions blijven 4 tot 5 weken zitten, afhankelijk van de eigen groeicyclus en de verzorging.

De Russian Volume is een vollere mogelijkheid. dan krijg je dunnere extensions maar dan meerdere op 1 eigen wimper. Dit breng ik aan in de vorm van een waaier. Dit krijgt een voller effect en blijft langer mooi.

Om de mooie volle oogopslag te behouden is het aan te raden de haartjes na 3 tot 4 weken weer te laten opvullen.’

De klanten die bij mij in de salon komen zijn altijd erg nieuwsgierig naar het resultaat. Ze hebben dan ook altijd het ‘wauw’ effect na het zetten van de extensions. Ik vind het leuk om mensen mooi en blij te maken. En ik ben pas tevreden als de klant met een glimlach de deur uit gaat!

De wimper extensions zorgen voor een jeugdige uitstraling en een frisse blik. ‘Wie wil dat nou niet! Ook bespaart het je dagelijks veel tijd omdat je geen mascara meer nodig hebt. Het is ook ideaal en praktisch om voor je vakantie wimper extensions te zetten.

En hoe leuk is het wel niet om een mooie oogopslag te hebben bij een leuk feest of bruiloft?!

Ik bekijk samen met mijn klanten welk resultaat zij graag willen bereiken. Ik kan zowel hele natuurlijke, volle, of juist lange extensions aanbrengen. 

 

Nieuwsgierig geworden of heb je vragen? Bel dan tel.nr. 06-29024250.

  • Client: Beauty Eyes Hoevelaken
  • Year: 2013
  • Agency: Carola van Wely - van Duinkerken